Skip to main content

Tickets

Vaste collectie

Het MAS telt 5 museumzalen met een semi-permanente tentoonstelling:

Kijkdepot

Op de 2e verdieping bevindt zich ons Kijkdepot. Tot midden 2022 kun je daar ook gaan kijken naar de expo 'Dingen' waarin Guy Rombouts en Benjamin Verdonck objecten herschikken van Jaap Kruithof.

Met het ticket 'MAS' kan je de 5 museumzalen bezoeken, en krijg je toegang tot het Kijkdepot op de 2e verdieping, de wandelboulevard en het panorama op het dak. De tijdelijke tentoonstelling kan je met dit ticket niet bezoeken.

Ticket MAS


Boulevard en panorama

De wandelboulevard is ook een tentoonstellingsruimte. In de vitrines langs de roltrappen en op grote lichtwanden vind je telkens andere expo’s. Tot augustus 2021 kan je er kijken naar Vloot, een reeks foto's van de Duitse fotograaf Dirk Brömmel.

Vanaf 1 juli 2021 kan je de boulevard en het panorama opnieuw gratis bezoeken tussen 10 en 22 uur, na het online reserveren van een tijdsslot.

Ticket Boulevard en panorama


Tijdelijke expo

De 3e verdieping van het MAS is voorbehouden voor tijdelijke tentoonstellingen. Met een ticket 'MAS + tijdelijke expo' bezoek je de tijdelijke tentoonstelling en krijg je ook toegang tot de rest van het gebouw (zie hierboven). Wanneer er geen tijdelijke expo is, kan je dit ticket niet boeken.

Ticket MAS + tijdelijke expo


Gratis woensdagen

Elke laatste woensdag van de maand is het MAS gratis toegankelijk. Een ticket moet je vooraf reserveren. Je kiest voor de vaste collectie of voor de combinatie vaste + tijdelijke expo.

Ticket laatste woensdag - vaste collectie + tijdelijke expo
Ticket laatste woensdag - vaste collectie


Schoolbezoeken

Elke dinsdag en donderdag van 10 tot 14 uur (behalve tijdens de schoolvakanties), is het MAS exclusief open voor schoolgroepen die het museum bezoeken. Op deze dagen zijn individuele bezoeken slechts mogelijk vanaf 14 uur.

Wil je een schoolbezoek reserveren, kijk dan op de pagina Met de klas naar het MAS


Hulp nodig?

  • Heb je een vraag over het boeken van een ticket? Misschien vind je het antwoord wel op de pagina met veelgestelde vragen.
  • Heb je hulp nodig bij het boeken van een online ticket? Een handleiding (klik hier) laat je stap voor stap zien hoe het moet. Lukt het niet? Bel dan gerust naar het Stedelijk Contactcenter op 03 22 11 333 (op werkdagen van 9 tot 17 uur). Daar helpen ze je graag verder.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief