Overslaan en naar de inhoud gaan
© Jeroen Broeckx

Wat is er te doen ?

Plan je een bezoek alleen, met de familie, met de klas of school, met een groep of bedrijf? Hier vind je alle activiteiten terug.

Uitgelicht:

Campus Curieus

workshops voor jonge wetenschappers
    woensdag 11 oktober 2023 van 14:00 tot 15:30

Eerste in de reeks: laat je eigen griezelverhaal of sprookje zien met een zelfgemaakte toverlantaarn en projecteer je verhalen op het grote scherm. Voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Rondleidingen

Kan je niet aansluiten bij een groep voor een rondleiding met een gids? Dan kan je deelnemen aan een vrije rondleiding op zondag. Tijdens een Walk & Talk kan je in gesprek gaan met de curator van de expo.

Groepsbezoeken

Bekijk alle mogelijkheden om in groep, met of zonder gids, het museum te bezoeken.

Schoolbezoek

Ook pedagogisch staat het MAS sterk. Het museum heeft speciaal voor scholen rondleidingen op maat uitgewerkt. Zo kunnen leerlingen begeleid en op een interactieve manier het MAS beleven. Toegang tot het MAS is gratis voor schoolgroepen die vooraf reserveren. 

Voor kinderen

Het MAS voor kinderen? Dat is tien verdiepingen lang van de ene verbazing in de andere vallen. Dankzij activiteiten op maat beleeft je kind een topdag.

Voor jongeren

Je bent jong en je wilt wat? MAS in Jonge Handen organiseert activiteiten in het museum, speciaal voor jongeren tussen 16 en 26. Heel wat leuke dingen waar je wat aan hebt.

groepje kinderen

Kalender

Een overzicht van alle MAS-activiteiten, van rondleidingen tot workshops en evenementen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief