Overslaan en naar de inhoud gaan

Studeren in het MAS!

Blokken kent geen grenzen en daarom zocht STAN enkele leuke locaties uit om te studeren. Dit jaar is er STUDY360 op de hoogste verdieping van het MAS en in de jongeren pop-up De Marina.

  • Van dinsdag 7 december 2021 tot zondag 30 januari 2022 van 9:30 tot 21:30

Studeren in coronatijden is voor geen enkele student gemakkelijk. Voor studenten die thuis of op kot geen geschikt plekje hebben om te studeren, biedt STAN veilige locaties aan.

Op de achtste verdieping zijn er dit jaar coronaproof studieplekken voorzien waar studenten gebruik van kunnen maken. Ook in de jongeren pop-up De Marina (aan de voet van het MAS) voorziet het MAS deze winter enkele studeerplekken.

Alle info: www.study360.be

Praktisch

  • Je kan in het MAS terecht tijdens deze periode van dinsdag 7 december 2021 tot en met zondag 30 januari 2022.
  • De studieruimte op de achtste verdieping is geopend elke dag (met uitzondering van maandag) van 9.30 uur tot 21.30 uur. Jongeren pop-up De Marina is er op dinsdag en woensdag van 10 uur tot 17 uur en van donderdag tot en met zondag van 11 uur tot en met 18 uur.
  • Respecteer de huidige coronamaatregelen en lees alles hier na. Ontsmet je studeertafel en -stoel na gebruik.
  • Stopcontacten en wifi zijn aanwezig. Het MAS voorziet deze periode uitzonderlijk geen dranken vanwege de huidige coronamaatregelen.

Vergeet je niet te registeren via www.study360.be. Voor het MAS kan je hier nog eens alles rustig nalezen. 

Gebruik #STUDY360 voor leuke tips en retweets. 

Zie ook:

De Marina

MAS in Jonge Handen en Karen François nodigen jullie uit in De Marina. Een plek speciaal gemaakt voor en door jongeren aan de voet van het MAS.

Praktische info

Waarmee moet je rekening houden tijdens je bezoek? Welke coronamaatregelen zijn nog van toepassing?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief