Overslaan en naar de inhoud gaan
Foto Tom Van Ghent

2019 in het MAS

Ook dit jaar pakt het MAS uit met boeiende expo’s over Antwerpen en de wereld. Wees er snel bij en boek alvast je rondleidingen!

Je zal in één bezoek kunnen reizen van Linkeroever naar India in de expo ‘Le Corbusier. Linkeroever-Chandigarh’ . Geniet nog een laatste keer van de Barokke foto’s van Athos Burez in de wandelboulevard of reis daarna door de tijd terwijl je op weg bent naar het panorama met de nieuwe expo ‘Tijdreis’. En moest dat niet helemaal je ding zijn, dan kan je met de expo ‘Cool Japan’ in het najaar met één museumticket Japan binnenstappen en er met robots praten of Mangastrips lezen.

Dit allemaal bovenop het vast aanbod van het MAS met rondleidingen, vakantie-ateliers, doe-kaarten voor kinderen in de zalen, sterrenkijken op het dak, Dia de Los Muertos, … Reden genoeg dus om deze website goed in de gaten te houden.

Over de expo’s lichten we alvast een tipje van de sluier.

Le Corbusier

Linkeroever – Chandigarh

AFGELOPEN - Hoe gebruiken bewoners een stad, nadat de architect is vertrokken? En wat heeft de Antwerpse Linkeroever te maken met de Indiase stad Chandigarh? De bezoekers van de expo ontdekten hoe bewoners vandaag leven in een bedachte stad. Ze leerden de achterliggende visie van de bekende modernistische architect Le Corbusier kennen.

Cool Japan

- AFGELOPEN - 'Cool Japan' nam je mee in de wereldwijde fascinatie voor Japanse beeldcultuur met iconen zoals Hello Kitty, samoerai, griezelige yokai en robots.

A journey through time

The escalators in the MAS didn't only take visitors up to the roof, they also allowed to travel through time with impressive photographs of the collection.

Meld je aan voor de nieuwsbrief