Overslaan en naar de inhoud gaan
©Tim Theo Deceuninck

An Pierlé Duo

    donderdag 3 oktober 2024 van 19:00 tot 21:30

An Pierlé en Koen Gisen zijn een begrip geworden. Partners in life & musical crime sinds ongeveer 1997. Om de ettelijke platen in diverse bezettingen, solo uitstapjes, en het leven zelve te vieren, keren An Pierlé en Koen Gisen terug naar de basis. In een zo puur mogelijke vorm, piano & zang en basklarinet & sax. Zo simpel dat ze bijna vergeten waren hoe goed dat werkt. 

Met bijna 25 jaar aan songs hebben ze heel wat om uit te kiezen. Een persoonlijke “Best Of” heruitgevonden in het moment. Of hoe muziek uiteindelijk zijn sterkte bewijst in de meest naakte vorm. Een ontroerend parcours van een tot gerenommeerde producer uitgegroeide instrumentalist en een speels gebleven zangeres met een stem die hart en ziel binnensijpelt. 

En er is vooral veel warmte. Echtheid. Geen drumcomputers, beats noch autotune. Terug naar de essentie. Spelen met maturiteit en een jong hart. De unieke wereld die ze samen scheppen overleeft de tand des tijds moeiteloos, de thema’s blijken transporteerbaar en overstijgend, hun trouw publiek groeide met hen mee.   
En vooral, ze hebben er enorm veel zin in om dit met een echt publiek te delen. 

Kom jullie jeugdherinneringen en nieuw werk her- beleven en ontdekken! 

Programma

  • 19 uur: Bezoek de expo 'Naar Antarctica'
  • 20.30 uur: Concert

Praktisch

  • Wat? Bezoek aan de expo 'Naar Antarctica' + concert
  • Wanneer? Donderdag 3 oktober, vanaf 19 uur
  • Prijs? € 24 (studenten en -18 jaar: € 21)

Over de expo

Naar Antarctica

De poolpioniers van de Belgica
    vrijdag 21 juni 2024 tot zondag 3 november 2024 van 10:00 tot 17:00

Het schip Belgica vertrok 125 jaar geleden uit Antwerpen op expeditie naar de Zuidpool. Het MAS vertelt het verhaal van een levensgevaarlijke reis en de overwintering van de bemanning op het poolijs. Maar de expo staat ook stil bij dat prachtige gebied vandaag, waar de klimaatopwarming zeer voelbaar is. 

Zie ook

Nightcap

Nocturnes met intieme concerten

Breng een laatavondbezoek aan de expo 'Naar Antarctica'. Als extraatje zorgen wij voor een muzikale omkadering. Benieuwd naar de rijzende ster in de neo-soulscene? Of wil je jouw jeugdherinneringen herbeleven met een duo dat zijn persoonlijke 'best of' brengt? Wat ook je voorkeur is, verwacht een genot voor oren en ogen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief