Skip to main content

Food and beverages

A visit to the MAS stills your hunger for culture... and for food. Whether you love a homemade picnic, a quick and healthy lunch or a stylish dinner in a unique setting, it’s all possible in, on top of and around the MAS. The MAS lends out picnic blankets and is home to the two-star restaurant 't Zilte and the café STORM. Let’s not forget the bustling neighbourhood, which boasts lots of delicious eateries.

Picknicken in en op het MAS

Een bezoek aan het MAS combineren met een unieke picknick? Dat kan. Het MAS stelt zijn wandelboulevard en panorama open voor alle picknickers. Je brengt zelf je eten en drinken mee, zoekt naar het perfecte plekje en spreidt je picknickdekentje uit. Dat breng je zelf mee of kan je gratis ontlenen aan de balie op het gelijkvloers.

Bekijk de reportage van ATV over picknicken op het MAS.

Door de huidige coronamaatregelen kan je helaas in ons gebouw niet meer picknicken.

Vrijgezellen-, trouw- en andere feestjes

Trouwers en hun gezelschap zijn van harte welkom voor een klein drankje/hapje. Wel vragen we dat je rekening houdt met het volgende:

  • traiteurs zijn niet toegelaten, en evenmin het meebrengen van tafels en stoelen;
  • het gebruik van de lift is voorbehouden aan mensen met een rolstoel of buggy.
  • kies een plekje uit waar je de andere boulevardbezoekers niet hindert;
  • ruim nadien ook alles netjes op.

Door de huidige coronamaatregelen kan je momenteel geen feestjes vieren in onze wandelboulevard.

Café STORM

In café STORM, aan de voet van het MAS, kan je genieten van een drankje, een heerlijke maaltijd of een legendarisch feest. Café STORM is er voor iedereen. Voor wie wil napraten over zijn of haar bezoek aan het museum, maar ook voor collega’s die willen uitblazen na een hectische werkdag of voor wie op het terras wil genieten voor of na een dagje shoppen.

www.cafe-storm.com

Restaurant ZILTE - Viki Geunes

Driesterrenrestaurant ZILTE - Viki Geunes brengt de bezoeker letterlijk en figuurlijk naar ongekende hoogtes. De negende verdieping van het MAS biedt niet alleen een adembenemend uitzicht over de stad, deze hoogste keuken van Antwerpen is ook de thuishaven van topchef Viki Geunes (Michelin *** / Gault&Millau 18). Wie valt voor een verfijnde smaak en verrassende prikkels in een uniek kader is hier aan het juiste adres. Om hiervan te genieten, moet je wel reserveren.

www.zilte.be

One Eighty

Op zoek naar een unieke locatie voor de organisatie van jouw culinair event, diner, receptie, huwelijk, meeting of productpresentatie? Dan zijn de stijlvolle ruimtes op de negende verdieping van het MAS helemaal wat je zoekt. Het 'One Eighty'-team leidt het gebeuren in uitstekende banen. Viki Geunes tekent de culinaire krijtlijnen uit.

www.oneeighty.be

In de buurt van het MAS

Het Eilandje bruist van gezellige cafés en restaurantjes. Een snelle hap of een uitgebreid diner? Ontdek het culinaire aanbod in de buurt van het MAS.

Subscribe to our newsletter