Overslaan en naar de inhoud gaan

Eten & drinken

Een bezoek aan het MAS stilt niet enkel je culturele honger, maar ook je echte honger. Of je nu houdt van een zelfgemaakte picknick, een gezonde snelle lunch of een stijlvol diner in een uniek kader. In, op en rond het MAS kan het allemaal. Het MAS leent je een picknickdeken uit. Driesterrenrestaurant ZILTE - Viki Geunes vindt er onderdak en Café STORM. En in de buurt van het MAS vind je verschillende eetgelegenheden.

Picknicken in en op het MAS

Een bezoek aan het MAS combineren met een unieke picknick? Dat kan. Het MAS stelt zijn wandelboulevard en panorama open voor alle picknickers. Je brengt zelf je eten en drinken mee, zoekt naar het perfecte plekje en spreidt je picknickdekentje uit. Dat breng je zelf mee of kan je gratis ontlenen aan de balie op het gelijkvloers.

Bekijk de reportage van ATV over picknicken op het MAS.

Vrijgezellen-, trouw- en andere feestjes

Trouwers en hun gezelschap zijn van harte welkom voor een klein drankje/hapje. Wel vragen we dat je rekening houdt met het volgende:

  • meebrengen van tafels en stoelen is niet toegelaten;
  • ook traiteurs zijn niet toegelaten;
  • het gebruik van de lift is voorbehouden aan mensen met een rolstoel of buggy;
  • kies een plekje uit waar je de andere boulevardbezoekers niet hindert;
  • ruim achteraf ook alles netjes op.

Café STORM

In café STORM, aan de voet van het MAS, kan je genieten van een drankje, een heerlijke maaltijd of een legendarisch feest. Café STORM is er voor iedereen. Voor wie wil napraten over zijn of haar bezoek aan het museum, maar ook voor collega’s die willen uitblazen na een hectische werkdag of voor wie op het terras wil genieten voor of na een dagje shoppen.

www.cafe-storm.com

Restaurant ZILTE - Viki Geunes

Driesterrenrestaurant ZILTE - Viki Geunes brengt de bezoeker letterlijk en figuurlijk naar ongekende hoogtes. De negende verdieping van het MAS biedt niet alleen een adembenemend uitzicht over de stad, deze hoogste keuken van Antwerpen is ook de thuishaven van topchef Viki Geunes (Michelin *** / Gault&Millau 18). Wie valt voor een verfijnde smaak en verrassende prikkels in een uniek kader is hier aan het juiste adres. Om hiervan te genieten, moet je wel reserveren.

www.zilte.be

One Eighty

Op zoek naar een unieke locatie voor de organisatie van jouw culinair event, diner, receptie, huwelijk, meeting of productpresentatie? Dan zijn de stijlvolle ruimtes op de negende verdieping van het MAS helemaal wat je zoekt. Het 'One Eighty'-team leidt het gebeuren in uitstekende banen. Viki Geunes tekent de culinaire krijtlijnen uit.

www.oneeighty.be

Op 't Eilandje

't Eilandje biedt een ruime keuze aan eetgelegenheden, van een gezellige brasserie tot luxueus dineren. Maak je eigen keuze op resto.be of lees de culinaire ervaringen van anderen op Tripadvisor.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief