Overslaan en naar de inhoud gaan

Sponsors

Het MAS opende zijn deuren in 2011. Voor de realisatie van het museum kon de stad Antwerpen rekenen op de grote steun van sponsors en andere partners. Sindsdien komen nog nieuwe overeenkomsten tot stand.

Founders

Umicore, KBC Bank- en Verzekering, Havenbedrijf Antwerpen/Port of Antwerp en SD Worx waren de eerste trotse vier Founders van het MAS met elk een substantiële, structurele bijdrage gedurende vijf jaar. Port of Antwerp werd eveneens concessiehouder van een MAS-paviljoen: het ‘Havenpaviljoen’.

Havenbedrijf Antwerpen speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de haven van Antwerpen en zet zich in voor een duurzame toekomst voor Antwerpen als wereldhaven.

Vandaag heeft Havenbedrijf Antwerpen nog steeds een bevoorrechte relatie met het MAS. De huidige structurele sponsorbijdrage gaat naar de zorg voor en de ontsluiting van de collecties van het MAS.

 

Subsidiërende overheid

De Vlaamse Overheid geeft jaarlijks structurele subsidies aan het MAS. Zonder deze steun zou de werking van het MAS niet mogelijk zijn. 

Sponsors

BAI publiceert catalogi, kunstboeken, kookboeken en merchandising. BAI maakt de verkoop mogelijk van alle MAS-publicaties via de MASshop. 

Een handje helpen?

Eén van de pronkstukken van het gebouw zijn de 3.000 glanzende aluminium handjes die op de gevel prijken en verwijzen naar het Antwerpse stadsverhaal over Brabo en reus Antigoon.

Via een sponsorpakket van 1.000 tot 5.000 euro kon men – en kan men nog steeds - een Handje kopen. In de wandelboulevard staan de namen van de Handjes sponsors vereeuwigd.

Interesse in een samenwerking met het MAS?

Het MAS, een indrukwekkende landmark op de grens van stad en haven, is één van de meest geliefde cultuurmerken in Antwerpen en Vlaanderen. Ook internationaal is het MAS een trekpleister en een bepalende kunst- en erfgoedorganisatie met meer dan 500.000 objecten van over heel de wereld.

Het MAS ontvangt jaarlijks zo’n 650.000 nationale en internationale bezoekers. Het internationale en grensverleggende museum heeft bedrijven en organisaties veel te bieden. Reden te meer om eens te informeren welke samenwerkingsmogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf.

Als sponsor van het MAS kan je activaties ontwikkelen voor jouw bedrijf, ontvangsten organiseren voor je klanten in de imposante museumruimtes, hen een fascinerende blik achter de schermen bieden, of je kan netwerken met de partners van het MAS.

Je kan je bedrijf op verschillende niveaus aan ons verbinden: van hoofdsponsor over sponsor tot partner van een tentoonstelling. Informeer naar de mogelijkheden!

Word sponsor

Sponsor het MAS en word onze bedrijfspartner. Het MAS heeft ondernemingen veel te bieden.

Meld je aan voor de nieuwsbrief