Overslaan en naar de inhoud gaan

Soundtrack Feest!

Maak kennis met de artiesten

De expo Feest! is overgoten met een unieke soundtrack, speciaal samengesteld door enkele hedendaagse Antwerpse artiesten.

blackwave.
Producer Willem Ardui en rapper Jean Atohoun (artiestennaam Jay Walker) maken in Antwerpen hoogwaardige Engelstalige hiphop die gemarineerd is in jazz en soul.  Het tempo ligt laag, de voordracht is nonchalant en de sfeer is chill maar ook uitbundig. Samen te vatten als: muziek om diep in weg te zakken.
Meer blackwave

Coely
De Antwerpse met Congolese roots is niet voor één gat te vangen. Ze combineert onweerstaanbare soul en r&b met withete raps en rake beats. Het leverde al catchy singles zoals ‘Ain’t chasing pavements’ en ‘My Tomorrow’ op en voorprogramma’s bij sterren zoals Kendrick Lamar, Kanye West en De La Soul. 
Meer Coely

Corrupted
Corrupted is een Antwerpse artiest die zijn passie vindt in muziek en graphic design. Begin 2017 won hij de Red bull Elektropedia x Champion Sound Beat Battle, waarbij hij gekozen is tot beste en meest vernieuwende Belgische producer. 
Meer Corrupted

DigiCult 
De stijl van DigiCult wordt beschreven als een diepe, intelligente sound met een sterke 'oldschool-toets'. Mooie, als het ware 'back to the roots'-melodieën worden samengesmolten met etherische vrouwelijke gezangen en etnische instrumenten. 
Meer DigiCult 

SLM
Saïd & Salah van het collectief NoMoBS, vormen het duo SLM [ES-EL-EM]. Bekend van hun nummers “Ewa Ja” en “Kifesh”, die alleen op YouTube al over de 2 millioen plays haalden.
Meer SLM.

Soul Shakers
King Fu en Kid Solistik zijn het muzikale brein achter het dj-duo Soul Shakers, bekend van onder andere Studio Brussel. Ze brengen Tropical Bass, een combinatie van hedendaagse dancebeats met een exotische twist. Hun sets zijn uptempo, elektronisch en uiterst dansbaar.
Meer Soul Shakers.

Turntable Dubbers
Antwerpenaars Tim ‘Timaxx’ Van den Heuvel en Dries ‘Drezz’ Buijcks vormen al vijftien jaar het onafscheidelijke dj duo Turntable Dubbers. Samen stonden ze al op het podium van tal van grote clubs en festivals in binnen- en buitenland. 
Meer Turntable Dubbers.

Meld je aan voor de nieuwsbrief