Overslaan en naar de inhoud gaan
© Tom Van Ghent

MASshop

Ontdek het ruime aanbod aan originele merchandising, postkaartjes, boeken, speelgoed en papeterie, alles geïnspireerd op de rijke MAS-collectie over de stad en de wereld. Maak je bezoek aan het MAS compleet met een leuk souvenir of een geschenkidee uit de nieuwe MASshop.

De collectie van het MAS, de architectuur, de haven, de stad en de wereld vind je allemaal terug in de nieuwe shop met verrassende nieuwe artikelen.  

Snuffel tussen originele MAS-souvenirs:

  • de boeken, biografieën en verhalen van de kunstenaars;
  • mooie papierwaren die je verrassen;
  • speelse merchandising voor jong en oud;
  • catalogi van de vele expo’s en tijdelijke tentoonstellingen;

Neem een stukje van het MAS, de stad of de wereld mee naar huis.

Ga naar onze webwinkel.

Andere paviljoenen

MASbox

In de MASbox kan je genieten van de programmering van het MAS in al zijn verscheidenheid: filmvoorstellingen, concerten, workshops, talks, lezingen … het kan allemaal. Tegelijk is het een plek waar het MAS-team in dialoog gaat. Met elkaar, met partners uit de stad of met erfgoedgemeenschappen.

Portopolis

In Portopolis zet je een VR-bril op je neus en voel je de haven tot leven komen tijdens een 360° tour. Wandel over de grote luchtfoto en ontdek alle speciale hotspots die onze haven te bieden heeft. 

Havenstudio

De Havenstudio daagt jongeren uit om zelf een containerterminal te automatiseren. Ze verfijnen hun programmeervaardigheden, maar leren ook samenwerken en probleemoplossend redeneren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief