Overslaan en naar de inhoud gaan
Artist in residence Karen François met kerstmuts
Noortje Palmers

De grootste Secret Santa van 't Stad

Karen François nodigt je uit!

‘t Is weer de leukste tijd van het jaar: cadeautjestijd!

Een stukje traditie dat artist in residence Karen François graag mee in stand houdt. 

Krijg en geef je graag cadeautjes? Doe mee met de grootste Secret Santa van ‘t Stad. TE LAAT, de inschrijvingen zijn afgesloten.

Karen François verkleed als kerstkalkoen

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Schrijf je ten laatste in op 5 december via het inschrijvingsformulier hieronder.
  • In de week van 6 december krijg je een naam en bijbehorende info van de persoon waar jij een cadeautje voor koopt/maakt/plukt/... Voor zie ongeveer een richtprijs van 10 euro, maar 't is het gebaar dat telt natuurlijk!
  • Het ideale cadeautje gevonden? Leg het onder de kerstboom in pop-up ruimte ‘De Marina’ (het nieuwe paviljoen aan de voet van het MAS) tot en met 23 december.
  • Op kerstavond krijg je een mailtje met meer info over jouw cadeau.
  • Vanaf 26 december kan je jouw cadeautje oppikken, we laten onze kerstboom staan tot 9 januari. (Let op, op maandag en feestdagen zijn we gesloten. Meer info hier.)

Geen inspiratie?

  • Dan kan je terecht bij onze artist in residence Karen  François. Die heeft heel wat Goei Spul in de aanbieding. Je kan haar pop-up cadeauwinkel bezoeken in ‘De Marina’, naast het MAS. Je vindt er niet alleen “zeddis kalm”-mokken of “ik wil naar huis” gerief, maar ook toffe spullen van lokale makers.
  • Of spring eens binnen in de MASshop en snuister tussen posters en postkaarten, magneten en sleutelhangers, schrijfwaren T-shirts of nog meer!

Geraak je niet voor 23 december in het MAS? Dan mag je het cadeautje ook opsturen naar MAS t.a.v. Karen François, Hanzestedenplaats 1, 2000 Antwerpen, dan leggen wij het voor jou onder de boom! 

It’s a giftwrap! Tot dan!

 

Schrijf je in!

Gerelateerd

Ga naar

Meld je aan voor de nieuwsbrief