Overslaan en naar de inhoud gaan

Medewerkers

Het grootste museum van Antwerpen heeft heel wat medewerkers die het museum draaiende houden. Velen zijn voor de bezoeker niet zichtbaar en we kunnen ze helaas niet allemaal opnoemen. Volgende mensen leiden de museumwerking in goede banen:

Directie

Secretariaat

Curatoren

Productie

Publiekswerking

Collectie- en depotbeheer

Marketing en communicatie

Erfgoedlab

Facility

Veiligheid

Naast deze afdelingen bestaat het MAS-team voor en achter de schermen uit een grote ploeg enthousiaste mensen: erfgoedbewakers, secretariaatsmedewerkers, baliepersoneel, poetsteam, gebouwbeheerders ... Zij zetten zich elke dag in voor de kwaliteit van het museum, de collectie en de ervaring van de bezoekers.

Evenementen

Wil je een evenement organiseren in het MAS zoals een exclusief bezoek aan een expo, een nocturne, een ontvangst met receptie ... neem dan contact op met de evenementencoördinator via mas.evenementen@antwerpen.be

Stagiaires

Het MAS biedt voor de meest uiteenlopende profielen stageplaatsen aan. Communicatie, publiekswerking, onderzoek, secretariaat, evenementen … Stage-aanvragen stuur je naar mas@antwerpen.be. Let op: het aantal stageplaatsen is beperkt.

Vrijwilligers

Het MAS werkt binnen en buiten de museummuren. Om en bij 60 vrijwilligers staan in voor het onderhoud van de havenkranen, zijn gastheer of gastvrouw tijdens de drukke bezoekuren, worden speurneus op zoek naar hedendaags erfgoed in de stad, vormen een helpende hand bij evenementen of zijn lid van de jongerenwerking.

Vacatures

Het MAS is een museum van stad Antwerpen. Alle vacatures worden geplaatst op de website www.antwerpen.be/vacatures.

Zie ook

Word vrijwilliger

Om onze bezoekers in het weekend te verwelkomen, zoeken we gastheren en -vrouwen.

Over het MAS

Het MAS is meer dan alleen een knap gebouw met talloze indrukwekkende objecten. Ontdek hier wat het museum zo uniek maakt en hoe de werking in elkaar zit.

Meld je aan voor de nieuwsbrief