Overslaan en naar de inhoud gaan
laag gebouw in rode steen
Jelle Vermeersch

Paviljoenen

Ontdek Antwerpen niet alleen in en op, maar ook naast het MAS. Terwijl het museum samen met je terugblikt op de geschiedenis van uitwisseling tussen de stad en de wereld, gunnen de paviljoenen je een blik op het hier en nu.

MASshop

In de MASshop beleef je een hele nieuwe shopervaring. Je vindt er vele leuke hebbedingetjes. Spring gerust binnen voor of na je museumbezoek.

MASbox

In de MASbox kan je genieten van de programmering van het MAS in al zijn verscheidenheid: filmvoorstellingen, concerten, workshops, talks, lezingen … het kan allemaal. Tegelijk is het een plek waar het MAS-team in dialoog gaat. Met elkaar, met partners uit de stad of met erfgoedgemeenschappen.

Portopolis

In Portopolis zet je een VR-bril op je neus en voel je de haven tot leven komen tijdens een 360° tour. Wandel over de grote luchtfoto en ontdek alle speciale hotspots die onze haven te bieden heeft. 

Havenstudio

De Havenstudio daagt jongeren uit om zelf een containerterminal te automatiseren. Ze verfijnen hun programmeervaardigheden, maar leren ook samenwerken en probleemoplossend redeneren.

Meld je aan voor de nieuwsbrief