Overslaan en naar de inhoud gaan
© Nathan Mbouebe

Reinel Bakole

    vrijdag 6 september 2024 van 19:00 tot 21:30

De Belgisch-Congolese zangeres Reinel Bakole creëert als rijzende ster van de avant-gardistische neo-soul scene haar eigen universum. Als multidisciplinair artiest verlegt ze grenzen met haar zang, songwriting, dans en performance. Na een succesvolle tournee op befaamde podia heeft ze nu ook haar eerste album uit. ‘Healing Exhaustion’ is niet zomaar een debuutalbum; het is een persoonlijke en artistieke reis die veerkracht, authenticiteit en de vreugde van het zijn onderzoekt. 

Programma

  • 19 uur: Bezoek de expo 'Naar Antarctica'
  • 20.30 uur: Concert

Praktisch

  • Wat? Bezoek aan de expo 'Naar Antarctica' + concert
  • Wanneer? Vrijdag 6 september 2024, vanaf 19 uur
  • Prijs? € 24 (studenten en -18 jaar: € 21)

Over de expo

Naar Antarctica

De poolpioniers van de Belgica
    vrijdag 21 juni 2024 tot zondag 3 november 2024 van 10:00 tot 17:00

Het schip Belgica vertrok 125 jaar geleden uit Antwerpen op expeditie naar de Zuidpool. Het MAS vertelt het verhaal van een levensgevaarlijke reis en de overwintering van de bemanning op het poolijs. Maar de expo staat ook stil bij dat prachtige gebied vandaag, waar de klimaatopwarming zeer voelbaar is. 

Zie ook

Nightcap

Nocturnes met intieme concerten

Breng een laatavondbezoek aan de expo 'Naar Antarctica'. Als extraatje zorgen wij voor een muzikale omkadering. Benieuwd naar de rijzende ster in de neo-soulscene? Of wil je jouw jeugdherinneringen herbeleven met een duo dat zijn persoonlijke 'best of' brengt? Wat ook je voorkeur is, verwacht een genot voor oren en ogen!

Meld je aan voor de nieuwsbrief