Overslaan en naar de inhoud gaan
geknutselde pop

Paasatelier Animatiefilm

  dinsdag 4 april 2023 tot vrijdag 7 april 2023 van 10:00 tot 16:00
  Meer momenten
  dinsdag 11 april 2023 tot vrijdag 14 april 2023 van 10:00 tot 16:00

In dit atelier zet je verhalen om in bewegende beelden en maak je je eigen animatiefilm. De expo Iemand thuis? geeft je lekker veel ideeën die je met stop-motion tot leven brengt. Tekeningen, collages, plasticine …, materiaal genoeg voor jouw fantasie. Je schrijft je in voor 4 dagen.

Praktisch

 • Wanneer:

  • 4 tot 7 april 2023, voor kinderen van 8 tot 12 jaar
  • 11 tot 14 april 2023, voor kinderen van 5 tot 7 jaar
 • Prijs: € 80 voor de 4 dagen. A-kaarthouders met kansentarief betalen € 40
 • Zelf meebrengen: je lunchpakket

Reserveer nu online via onze ticketshop. Inschrijvingen die voorheen gebeurden via het inschrijvingsformulier, blijven geldig. Deze deelnemers betalen aan de kassa.

Fiscale attesten: recht op belastingvermindering

Stad Antwerpen verschaft FOD Financiën alle gegevens die nodig zijn om een nieuw fiscaal attest voor kinderopvang op te maken. Bezorg ons alle informatie door het online formulier in te vullen. Zonder deze gegevens kan de stad geen fiscaal attest afgeven. Het attest ontvang je in het voorjaar 2024.

Over de expo

Iemand thuis?

Op zoek gaan naar de rioolkrokodil, luisteren naar pratend servies, gezelschapspelletjes spelen of op de muren tekenen... In de speelse nieuwe familie-expo 'Iemand thuis?' ga je samen op ontdekking in de MAS-collectie. Met het hele gezin denk je na over wat een 'thuis' betekent. En één ding valt al te verklappen: dat is voor iedereen anders. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief