Overslaan en naar de inhoud gaan

Architecturale pracht van het MAS

Wandeling

Wat begon als een wedstrijd, groeide uit tot een indrukwekkend monument van het befaamde Rotterdamse bureau Neutelings Riedijk Architecten. Het MAS is niet enkel straf aan de buitenkant, ook langs binnen is het adembenemend. Het idee achter het gebouw sluit aan bij de geschiedenis en sfeer van deze plek aan het water. Daarnaast zijn er een heleboel bijzondere technieken in verwerkt.

Alle architecturale details duidelijk

Een gids neemt je mee rond het MAS en vertelt je meer over de voorgeschiedenis van de plek aan het water en het gebouw. Je ontdekt meer over de verschillende kleuren rood in de gevelsteen, over de golven van het glas en andere architecturale kenmerken.

We zetten de tocht verder via de wandelboulevard en het Kijkdepot en wandelen door één tentoonstellingszaal. Ook over het interieur, de indeling en het uitzicht vertelt de gids je graag een pak meer.

Aan het einde van deze rondleiding begrijp je elk detail van de architecturale pracht van het MAS.

Praktisch

  • Erkende MAS-gidsen begeleiden alle rondleidingen.
  • Max. 20 personen per groep
  • Duur: 1,5 uur
  • Talen: NL / FR / EN

Prijs

Prijs onder voorbehoud van wijzigingen.

Reserveren

  • Tickets voor het museum boek je via onze ticketshop.
  • Een gids reserveer je via het platform Experience Antwerp (www.experienceantwerp.be)

Zie ook

Architectuur

Volg de wandelboulevard met metershoge glaspartijen die als een spiraal naar boven loopt en geniet op elk niveau van een ongelooflijk uitzicht op de stad.

Wandelboulevard en panorama

Zin in een stadswandeling in de hoogte? Onderweg geniet je telkens van een ander uitzicht op de stad. En helemaal boven, op het dak, kan je de hele stad zien.

Plan je bezoek

Je plant een bezoek aan het MAS? Neem dan eerst wat praktische informatie door. Ticketprijzen, openingsuren, bereikbaarheid of toegankelijkheid? Waar kun je iets eten en drinken? Je vindt het allemaal hier.

Meld je aan voor de nieuwsbrief