Overslaan en naar de inhoud gaan

Gedichten voor het MAS

door Christo geschreven

Christo was deelnemer aan het leerprogramma Brake-out, en liep stage in het MAS. Brake-Out is een organisatie die BuSO-verlaters een 3-jarig programma biedt om hun volwassen leven richting te geven. Ze gaan op zoek naar hun talenten en interesses. Jongvolwassenen die hier terecht komen hebben nood aan ondersteuning bij aandoeningen zoals een verstandelijke beperking, ASS of NAH.

Christo bezocht ‘Iemand Thuis?’ en liet zich inspireren door de voorwerpen en de verhalen. Beluister zijn bijzondere gedichten die hij zelf insprak. Zo leer je een jongeman kennen met een groot dichterstalent, een visuele beperking en een neurodivers brein.

Maar Christo verwoordt het zelf nog beter:

“Het MAS, Brake-Out en Christo presenteren gedichten die uw oren zullen strelen.
Het MAS, Brake-Out en Christo presenteren gedichten gemaakt door hem van sprekend dichterlijk goud.
Het MAS, Brake-Out en Christo presenteren door steun van andere brake outers onderdeel van ko-nekt voor mensen met een beperking hun talenten niet te mogen afremmen eerder in het licht te kunnen verder zetten.
Het MAS, Brake-Out en Christo presenteren zijn eigen gedichten die u blijvend plezier zullen meegeven.
Het MAS, Brake-Out en Christo presenteren zijn gedichten ingesproken zodat u er achteraf nagenietend nog van heeft genoten blijvend wordt besproken door velen als blije bezoeker zult terugkeren.”

Beluister enkele van Christo's gedichten

Over de expo

Iemand thuis?

Op zoek gaan naar de rioolkrokodil, luisteren naar pratend servies, gezelschapspelletjes spelen of op de muren tekenen... In de speelse familie-expo 'Iemand thuis?' ga je samen op ontdekking in de MAS-collectie. Met het hele gezin denk je na over wat een 'thuis' betekent. En één ding valt al te verklappen: dat is voor iedereen anders. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief