Overslaan en naar de inhoud gaan
groep mensen in vogelperspectief

Welkom

  • Er zijn nog steeds coronamaatregelen van kracht. Lees ze na op onze pagina Praktische info

Nieuw in het MAS

Alles van waarde

Wat kan erfgoed zijn? Wat heeft waarde en wat niet? Een foto-expo onderzoekt deze vragen. Ze laat de mensen achter erfgoed uit de stad zien. Een expo aangevuld met online verhalen, vanaf 10 september 2021 in de wandelboulevard.

Verwacht

Luister

Verhalen gevonden in de stad
  • zaterdag 30 oktober 2021 tot zondag 27 augustus 2023 van 10:00 tot 17:00

In 2021 bestaat het MAS 10 jaar. Dat vieren we met een kleurrijke, aparte expo. We pakken uit met spannende en ontroerende verhalen uit Antwerpen over hebzuchtige reuzen, woelige liefdes, demonen en helden.

Vracht

In de nieuwe permanente expo ‘Vracht’ meer je aan bij verschillende ‘dokken’ die telkens een ander deel van de band tussen de stad en de wereldhandel prijsgeven. Een reis doorheen de geschiedenis van de havenstad. Vanaf 11 december 2021 op onze 6e verdieping.

Uitgelicht

Nieuwe ticketprijzen

Vanaf 30.10.2021

Vanaf 30 oktober 2021 wijzigt de toegangsprijs voor het MAS. We stellen deze gelijk met die van binnen- en buitenlandse musea. Tegelijkertijd wordt het kortingsbeleid transparanter.

t

100 x Congo: digitaal aanbod

De expo 100 x Congo is afgelopen, maar blijft wel online voortbestaan dankzij podcasts, digitale rondleidingen en nog veel meer. Ontdek hier het digitaal aanbod. 

Dia de los muertos 2021

Altaar van Antwerpen
  • dinsdag 19 oktober 2021 tot vrijdag 12 november 2021 van 10:00 tot 17:00

In oktober keert het Altaar van Antwerpen terug. Een interactieve installatie waarmee we stilstaan ​​bij wat 'verlies' betekent voor de inwoners van de stad.

Plan je bezoek

Je plant een bezoek aan het MAS? Neem dan eerst wat praktische informatie door. Ticketprijzen, openingsuren, bereikbaarheid of toegankelijkheid? Waar kun je iets eten en drinken? En wat met de coronamaatregelen? Je vindt het allemaal hier.

Praktische info

Waarmee moet je rekening houden tijdens je bezoek? Welke coronamaatregelen zijn nog van toepassing?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief