Overslaan en naar de inhoud gaan

Rondleiding expo Feest!

Het is alle dagen feest, overal in de wereld! Laat je met een gids meeslepen en duik in feesten en stoeten van eigen bodem of van ergens ver weg.

Een excentrieke Gay Pride, een historische reuzenstoet, het hedendaagse 100-dagen of het feest van het nieuwe meisje waarbij Ticuna-indianen de eerste menstruatie vieren met imposante maskers. Het MAS vertelt het verhaal van tien bijzondere feesten en overgangsrituelen.

Een unieke en uitzonderlijke soundtrack voegt een extra dimensie toe aan het bezoek. Hedendaagse Antwerpse artiesten componeerden nieuwe nummers bij deze expo. De originele soundtrack wordt afgewisseld met nostalgische muziek van Decap dans- en kermisorgels. Je kan zelfs een dansje wagen!

Praktische info

  • Voor wie: volwassenen
  • Duur: 1,5 uur
  • Max. 20 personen per gids
  • Talen: NL/FR/EN/DU, andere talen op verzoek
  • Prijs:  € 85 gids + € 20 administratiekost + toegang tot het museum (bekijk ticketprijzen)

Een gids boeken

  • Tickets voor het museum reserveer je via onze ticketshop
  • Een gids reserveer je via het platform Experience Antwerp (www.experienceantwerp.be)

Over de expo

man met masker

Feest!

Kleurrijke rituelen

Feest! neemt je mee om met al je zintuigen de overgangsmomenten in het leven te vieren. De expo brengt een unieke mix van feestobjecten uit verschillende museumcollecties, in een originele opstelling met een uitzonderlijke soundtrack.

Zie ook:

Praktische info

Waarmee moet je rekening houden tijdens je bezoek? Welke coronamaatregelen zijn nog van toepassing?

Plan je bezoek

Je plant een bezoek aan het MAS? Neem dan eerst wat praktische informatie door. Ticketprijzen, openingsuren, bereikbaarheid of toegankelijkheid? Waar kun je iets eten en drinken? En wat met de coronamaatregelen? Je vindt het allemaal hier.

Ga naar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief