Overslaan en naar de inhoud gaan
Frederik_Beyens_Krokuskriebels

Rondleiding 'Luister'

Een interactieve vertelling voor lager onderwijs

Heb je al ooit geprobeerd om je zo hard in te leven in een verhaal dat je er een deeltje van wordt? Beleef met je klas een interactieve vertelling in de expo.

Kruip in de gedaante van Kameleonie door naar Antwerpse en wereldse verhalen te luisteren. Samen met een gids leer je Lange Wapper of Chamunda kennen. Help je mee om reus Antigoon te verslaan? Of ben je eerder nieuwsgierig hoe een kikker wil leren vliegen?

In het jaar van haar 10e verjaardag pakt het MAS uit met spannende en ontroerende verhalen uit Antwerpen. Samen met schrijver en theatermaker Dimitri Leue voert het museum de collectiestukken op in een meeslepend luisterspel.

Praktisch

Prijs

  • Toegang tot het museum is gratis voor schoolgroepen. 
  • Prijs per gids (max. 15 leerlingen per gids, max. 2 groepen tegelijkertijd): € 85 + € 5 administratiekost per reservering

Reserveren

Museumregels

Over de expo

Banner LUISTER reus

Luister

Verhalen gevonden in de stad

In 2021 bestaat het MAS 10 jaar. Dat vieren we met een kleurrijke, aparte expo. We pakken uit met spannende en ontroerende verhalen uit Antwerpen over hebzuchtige reuzen, woelige liefdes, demonen en grapjassen.

Praktisch

Plan je bezoek

Je plant een bezoek aan het MAS? Neem dan eerst wat praktische informatie door. Ticketprijzen, openingsuren, bereikbaarheid of toegankelijkheid? Waar kun je iets eten en drinken? En wat met de coronamaatregelen? Je vindt het allemaal hier.

Ga naar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief