Overslaan en naar de inhoud gaan
detail van een  model schip

Alle hens aan dek

Paasatelier

  • Van dinsdag 5 april 2022 tot woensdag 6 april 2022 van 10:00 tot 16:00

Tijdens dit atelier kom je alles te weten over de haven van Antwerpen, vanaf de Vikingen tot vandaag. Wie vertrok er in Antwerpen, en met wie kwamen deze reizigers op hun overzeese tochten in contact? Hoe vonden zij hun weg op zee? In het atelier bouw je je eigen schip en experimenteer je met magneten, naalden en kurk. Na deze workshop raak je nooit meer de weg kwijt met je zelf gemaakt kompas. 

Praktisch

  • Wanneer? 5 en 6 april 2022, van 10 uur tot 16 uur.
  • Voor wie? Voor kinderen van 8 tot 12 jaar.
  • Prijs? € 40
  • Breng je lunchpakket mee.
  • Je schrijft je in voor 2 dagen

Heb je een A-kaart? Dan krijg je in ruil voor 10 punten 2 euro korting op de ticketprijs. A –kaarthouders met recht op verhoogde tegemoetkoming (VT) op de kaart krijgen 50 % korting. Alle info over de A-kaart op antwerpen.be/a-kaart

Reserveren

Schrijf je in

Zie ook:

Vracht

Over de haven, mensen en goederen

In de nieuwe permanente expo ‘Vracht’ meer je aan bij verschillende ‘dokken’ die telkens een ander deel van de band tussen de stad en de wereldhandel prijsgeven. Een reis doorheen de geschiedenis van de havenstad. Te zien op onze 6e verdieping.

man met kind op schouder

Plan je bezoek

Je plant een bezoek aan het MAS? Neem dan eerst wat praktische informatie door. Ticketprijzen, openingsuren, bereikbaarheid of toegankelijkheid? Waar kun je iets eten en drinken? En wat met de coronamaatregelen? Je vindt het allemaal hier.

Praktische info

Waarmee moet je rekening houden tijdens je bezoek? Welke coronamaatregelen zijn nog van toepassing?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief