Overslaan en naar de inhoud gaan
Illustratie: Charlotte Dumortier

Overnachten in het MAS

    donderdag 6 april 2023 tot vrijdag 7 april 2023 van 17:00 tot 10:00

Droom je ervan om eens in een museum te overnachten? Houd dan 6 april zeker vrij, want het MAS wordt voor een nachtje jouw thuis.

Je gaat op speurtocht in de expo 'Iemand thuis?' en komt alles te weten over huisbeschermers. Je luistert naar het verhaal van de rioolkrokodil en maakt een dromenvanger. Hang die boven je bed en al je slechte dromen worden gevangen in het web.

We sluiten de avond af met een spannend verhaal en een warme chocolademelk op het dak. Een heerlijke nachtrust gegarandeerd!

Praktisch

  • Wanneer: van donderdag 6 april, 17 uur tot vrijdag 7 april, 10 uur
  • Voor wie: kinderen van 8 tot 12 jaar
  • Prijs: € 15
  • Meebrengen: slaapzak, matje, pyjama en knuffel

Reserveer nu online een plaatsje via onze ticketshop. Inschrijvingen die voorheen gebeurden via het inschrijvingsformulier blijven geldig. Deze deelnemers betalen aan de kassa.

Zie ook

Iemand thuis?

Op zoek gaan naar de rioolkrokodil, luisteren naar pratend servies, gezelschapspelletjes spelen of op de muren tekenen... In de speelse nieuwe familie-expo 'Iemand thuis?' ga je samen op ontdekking in de MAS-collectie. Met het hele gezin denk je na over wat een 'thuis' betekent. En één ding valt al te verklappen: dat is voor iedereen anders. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief