Overslaan en naar de inhoud gaan
Bezoekers Luister

Prikkelarm aanbod

 • Maandag 24 januari 2022 van 18:00 tot 21:00

Ben je snel overprikkeld door bv. autisme, een niet-aangeboren hersenletsel, een burn-out of ziekte? Dan kan een museumbezoek al snel te veel zijn. Het MAS organiseert een prikkelarm moment in de expo ‘Luister’.

In de muisstille museumzaal kan je zelf kiezen naar hoeveel verhalen je luistert. Je kijkt naar de MAS-objecten terwijl je je laat onderdompelen in het verhaal. Je kan pauzeren wanneer je wil. De verhalen worden aangeboden met een audioguide. Er zijn geen zaalteksten of multimedia aanwezig. 

   Prikkelarme avondopening

   Het MAS voorziet een speciale avondopening met een beperkte bezoekerscapaciteit, draagbare klapstoeltjes, een afgeschermde ruimte om even tot rust te komen en ervaren gidsen waar men terecht kan voor vragen of ondersteuning.

   Neem gerust een familielid of begeleider mee naar het MAS. Ook mensen met een visuele beperking zijn zeer welkom.

   Praktisch

   • Maandag 24 januari 2022, van 18 uur tot 21 uur
   • Plaatsen zijn beperkt om het aangenaam en rustig te houden. Reserveer zeker vooraf je plekje.
   • Je betaalt enkel een toegangsticket voor het museum

   Over de expo:

   Luister

   Verhalen gevonden in de stad

   De 10e verjaardag van het MAS vieren we met een kleurrijke, aparte expo. We pakken uit met spannende en ontroerende verhalen uit Antwerpen over hebzuchtige reuzen, woelige liefdes, demonen en helden.

   Zie ook:

   Praktische info

   Waarmee moet je rekening houden tijdens je bezoek? Welke coronamaatregelen zijn nog van toepassing?

   Plan je bezoek

   Je plant een bezoek aan het MAS? Neem dan eerst wat praktische informatie door. Ticketprijzen, openingsuren, bereikbaarheid of toegankelijkheid? Waar kun je iets eten en drinken? En wat met de coronamaatregelen? Je vindt het allemaal hier.

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief